Un brăilean fără permis de conducere a fost prins după ce a fost urmărit de polițiștii ialomițeni zeci de kilometri

Suspectul a fost reținut de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brăila, a fost reținut de polițiștii din Țăndărei după ce a fost depistat conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalul agenților și a încercat să scape cu fuga, fiind prins, după ce a fost urmărit câteva zeci de kilometri, abia după ce s-a răsturnat pe un câmp din apropierea stației de taxare de la Hârșova.

Astfel, potrivit Poliției Județene Ialomița, în cursul nopții trecute, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism, pe raza orașului Țăndărei, dar conducătorul auto a refuzat să se oprească și și-a continuat deplasarea.

„În acest sens, s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic, solicitându-i-se în repetate rânduri să oprească, polițiștii fiind nevoiți să folosească armamentul din dotare asupra anvelopelor întrucât era pusă în pericol siguranţa traficului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

În zona stației de taxare Hârșova acesta a forțat una din bariere, însă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmp. El a fost imobilizat, ulterior fiind condus la sediul poliției, în vederea identificării.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brăila avea permisul de conducere suspendat. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița, urmând ca în cursul zile de luni, 27 martie, să fie prezentat magistraților cu propuneri legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*