Un bărbat neidentificat s-a aruncat în fața trenului în Gara CFR Fetești

Gara din Fetești. FOTO Mihai Voiculescu
Gara din Fetești. FOTO Mihai Voiculescu

Un bărbat rămas neidentificat și-a pus capăt zilelor în seara de 11 februarie sub ochii mai multor oameni ce așteptau trenul pe peronul Gării CFR Fetești. A fost demarată o anchetă pentru a stabili exact condițiile în care a avut loc decesul bărbatului, precum și identitatea acestuia. 

Chiar cu câte momente înainte ca trenul Inter Regio 1684 care circula dinspre Constanța spre București, în jurul orei 20.00, un bărbat de aproximativ 55 – 60 de ani a părăsit peronul și s-a poziționat pe calea ferată, în fața locomotivei. Conductorul de tren nu a putut evita impactul, iar victima a fost lovită și aruncată sub roți, decedând pe loc.

La fața locului au ajuns echipe ale Poliției Transporturi și un procuror, fiind deschis un dosare de cercetare penală. Resturile victimei au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru se stabili exact cauzele morții și identitatea.

Trenul IR 1684 a plecat din stația fetești cu o întârziere de 75 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Sinucidere pe podul rutier ce traversează Brațul Borcea. O femeie s-a aruncat în gol – Ialomița NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*