FOTO Zeci de persoane amprentate, într-o razie de amploare a polițiștilor la Căzănești, Ialomița

Razie de amploare la Căzănești. FOTO IPJ Ialomița
Eveniment privat, întrerupt de polițiști la Manasia, Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

Zeci de persoane amprentate, 126 de autoturisme controlate, 61 de sancțiuni contravenționale aplicate și 500 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști: este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale desfășurată, miercuri, în orașul Căzănești de polițiștii ialomițeni.

Potrivit IPJ Ialomița, 120 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanțe periculoase, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și peste 50 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Ialomița și Constanța, însoțiți de câini de serviciu, au desfășurat, miercuri seară, în intervalul orar 17.00 – 20.00, o acțiune de amploare pe raza orașului Căzănești, în vederea prevenirii infracționalității stradale. Au fost controlate în trafic 126 de autovehicule și legitimate peste 150 de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat cu două laboratoare mobile, în cadrul acțiunii fiind amprentate și fotografiate 88 de persoane cu domiciliul în orașul Căzănești. De asemenea, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20.000 de lei, fiind reținute cinci permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Trei societăți comerciale au fost sancționate pentru nerespectarea prevederilor legale, fiind confiscate produse alimentare și 500 de kilograme de deșeuri feroase, valoarea bunurilor ridicate fiind de 686 de lei.

„Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, pentru creşterea gradului de siguranță şi protecție pentru cetățeni, prevenirea şi combaterea infracționalității precum și asigurarea unui climat de ordine publică”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*