Sinucidere pe podul rutier ce traversează Brațul Borcea. O femeie s-a aruncat în gol

Pompierii au intervenit cu o ambarcațiune. FOTO ISU Ialomița

Cazurile de suicid par să se țină lanț în Fetești. După bărbatul care s-a aruncat în fața trenului în gara Fetești în seara de 11 februarie, o femeie s-a aruncat miercuri, 12 februarie, de pe podul rutier, în apele Brațului Borcea.

Femeia sinucigașă a datefost văzută cum a sărit în apă de pe podul rutier ce traversează Brațul Borcea. La scurt timp a intervenit un echipaj al ISU Ialomița care efectua căutări în zonă, cu o ambarcațiune, într-un caz de dispariție a unui marinar.

Pompierii au recuperat trupul femeii din apă, au resuscitat-o și au transportat-o la spital, dar în cele din urmă organismul a cedat, iar cadrele medicale au pronunțat decesul.

Victima era din Fetești.

Polițiștii au deschis o anchetă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*