Spitalul Municipal „Anghel Saligny” din Fetești va achiziționa 20 de concentratoare de oxigen

Spitalul Municipal Fetești. FOTO Primăria Fetești

Spitalul Municipal „Anghel Saligny” din Fetești va achiziționa 20 de concentratoare de oxigen și utilaje tehnologice pentru centrala termică, în valoare de 225.363 de lei.

Potrivit Primăriei Fetești, banii provin de la Consiliul Județean Ialomița, care contribuie cu 200.000 de lei, iar diferența este susținută din bugetul local al municipiului Fetești. În acest sens, a fost adoptată Hotărârea Consiliului Județean nr. 189/28.10 2021 privind asocierea Consiliului Județean Ialomița cu UAT Municipiul Fetești.

De asemenea, primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, i-a convocat în ședință extraordinară pe consilierii locali care au aprobat și ei un proiect de hotărâre care vizează virarea sumelor corespunzătoare în bugetul unității medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*