Un bărbat din comuna ialomițeană Grivița, reținut după ce a furat de la un localnic bunuri în valoarea de 15.000 de euro

Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat de 43 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Secției Rurale Grivița au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 43 de ani, din comuna Grivița, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că în cursul nopții de 11/12 decembrie, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri alimentare, obiecte artizanale, bijuterii și o unealtă agricolă, toate în valoare de aproximativ 15.000 de euro, dintr-o locuință de pe raza comunei Grivița.

În cursul zilei de miercuri, 15 decembrie, în baza unui mandat de percheziție, polițiștii au depistat la locuința bărbatului de 43 de ani, o parte din obiectele artizanale ce fuseseră sustrase în noaptea de 11/12 decembrie.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*