O locuință din Dridu a fost distrusă de un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit electric

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu. FOTO Arhiva ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină, în seara zilei de sâmbătă, 18 martie, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o locuință din localitatea Dridu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ patru ore. Au ars acoperișul construit din lemn și acoperit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, tavanele din șapte încăperi, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, articole de mobilier, aparate electrice și electrocasnice, documente de identitate. Din fericire, nu au fost existat persoane surprinse”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*