Jandarmii ialomițeni raportează: „Trei zile de Festival Freeland fără incidente majore!”

Trei zile de Festival Freeland fără incidente majore. FOTO IJJ Ialomița

Timp de trei zile și trei nopți, jandarmii ialomițeni, alături de colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, au vegheat pentru desfășurarea în siguranță a Festivalului Freeland care a avut loc în municipiul Slobozia, în perioada 08 – 10 iulie.

Numărul mare de participanți a făcut ca misiunea noastră să fie foarte importantă pentru asigurarea deplasării în siguranță a persoanelor în zonele de acces, dar și pentru a preveni săvârșirea oricăror fapte de natură penală și contravențională. În toate cele trei zile, jandarmii au desfășurat activități de prevenire și conștientizare a efectelor consumului de substanțe interzise.

Pe perioada festivalului, jandarmii au constatat două infracțiuni, una pentru lovire sau alte violențe și una pentru operarea unei aeronave fără pilot la bord (dronă), de către o persoană care nu posedă documente de certificare, deasupra publicului aflat la concert în fața scenei.

Din cauza aglomerației, s-au înregistrat câteva cazuri de copii care s-au rătăcit de părinți, însă aceștia au fost găsiți rapid.

„În speranța că ați petrecut aceste trei zile de festival într-un mod plăcut, Jandarmeria Ialomița vă mulțumește pentru modul responsabil în care ați ales să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, creând astfel momente unice și frumoase”, au transmis reprezentanții IJJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*