Compania RAJA oprește apa în cartierul Fetești Oraș și în localitatea Vlașca

RAJA a sistat furnizarea apei potabile. FOTO ILnews.ro

Pentru executarea unei lucrări de deviere a conductei de distribuție apă, cu diametrul de 250 mm, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, marți – 21 decembrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 15.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Fetești Oraș, precum și cei din localitatea Vlașca.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi întreruptă alimentarea cu apă.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*