Trei răniți, într-un accident rutier petrecut în localitatea Fierbinți-Târg

Trei răniți, într-un accident rutier petrecut în localitatea Fierbinți-Târg. FOTO: ISU Ialomița

Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit luni, 15 mai, în sprijinul victimelor unui accident rutier, produs în localitatea Fierbinți-Târg, în care a fost implicat un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pentru gestionarea acestei situații de urgență au fost alocate imediat, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale SAJ Ialomița, dar și elicopterul SMURD București.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime (persoane de sex masculin) conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Ulterior, una dintre victime a fost preluată și transportată la o unitate spitalicească din municipiul București, iar celelalte două au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*