VIDEO Trupul copilului de 10 ani, dispărut în apele brațului Borcea al Dunării, găsit după două zile de căutări

Scafandrii ISU „Dobrogea”, chemați în ajutor la acțiunea de căutare a bărbatului dat dispărut în apele Dunării. FOTO arhiva ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au reușit să găsească, joi dimineață, trupul copilului în vârstă de 10 ani, din Fetești, care a dispărut de marți în apele brațului Borcea al Dunării.

Dispariția copilului a fost sesizată de familia acestuia marți, 28 iulie, în jurul orei 21.00. În căutarea lui au plecat echipe de polițiști și jandarmi, care au solicitat ulterior și sprijinul ISU „Barbu Catargiu” al județului Ialomița.

Cum orele nopții nu au permis lansarea ambarcațiunii de căutare – salvare la apă, căutările au fost sistate și au fost reluate la primele ore ale dimineții de miercuri, când au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Fetești. Aceștia au demarat operațiunea de căutare a victimei, prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice. În sprijin, la fața locului au fost solicitați și scafandrii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Căutările minorului s-au încheiat și miercuri fără rezultat, tot la căderea nopții, fiind reluate joi dimineață.

„Trupul copilului a fost găsit de către scafandri, la aproximativ 100 de metri distanță de locul indicat de rudele acestuia”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Corpul copilului va fi transportat la morgă, medicii legiști urmând să determine cu exactitate care au fost cauzele decesului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*