Amenzi de peste 17.000 de lei, în urma unei acțiuni în trenurile de călători și stațiile de cale ferată, pentru limitarea efectelor pandemiei SARS CoV-2

Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni de verificare a respectării măsurilor de protecție

Polițiștii de la transporturi au desfășurat, miercuri, o acțiune națională, în trenurile de călători, stațiile de cale ferată și aeroporturi, pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2 și creșterea siguranței călătorilor.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru creșterea gradului de ordine și siguranță publică și pentru verificarea respectării regulilor pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2. La acțiune au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție transporturi, sprijiniți de reprezentanți ai CFR Călători.

Echipele de control au fost prezente în trenurile de călători și stațiile de cale ferată, acționând pentru păstrarea măsurilor de siguranță sanitară în rândul călătorilor. Pe parcursul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat peste 70 de persoane, fiind aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.110 lei, 30 dintre acestea fiind aplica pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*