Un bărbat din comuna Gheorghe Lazăr a fost prins cînd conducea un tractor cu două remorci, neînmatriculate și fără permis de conducere

FOTO IPJ Ialomița

Polițiști din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița au acționat ieri, 02 august a.c., pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Pe parcursul derulării activităților, polițiștii au depistat în trafic, pe raza comunei Bucu un bărbat de 57 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr în timp ce conducea un tractor agricol cu care tracta două remorci, fără ca acestea să fie înmatriculate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, valoarea indicată de etilotest fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că ansamblul auto ar fi fost încredințat celui în cauză de un bărbat de 45 de ani, care ar fi cunoscut că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*