Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Urziceni și Bărbulești

Acțiune a polițiștilor ialomițeni. FOTO IPJ Ialomița cu rol ilustrativ

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat joi, 4 noiembrie, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Bărbulești, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, combaterea încălcărilor la normele de conviețuire socială și disciplinarea traficului rutier. Au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 52.600 de lei.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, peste 70 de polițiști, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică, în vederea respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale în valoare de 52.680 de lei, 486 de persoane au fost legitimate și 269 de autovehicule controlate.

Pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020, privind măsurile de combatere a pandemiei de COVID-19 au fost amendate 58 de persoane.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul filtrelor rutiere de pe raza comunei Bărbulești, polițiștii au depistat în flagrant, un bărbat la volanul unui autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 45 de societăți comerciale.

Polițiștii atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității, în toate domeniile, sens în care astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*