Primăria Fetești a finalizat amenajarea celor două centre de vaccinare împotriva COVID-19

Primăria Fetești a finalizat amenajarea celor două centre de vaccinare împotriva COVID-19, pentru cea de-a doua etapă a campaniei în care vor fi imunizate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și cele vulnerabile.

Centrele au fost autorizate de Direcția de Sănătate Publică Ialomița și se vor deschide după ce vor fi puse la punct și ultimele detalii care depind de autoritățile centrale.

Până în acest moment s-a constituit echipa medicală care va asigura vaccinarea la un  centru, iar reprezentanții administrației publice locale fac demersurile necesare pentru a se constitui și a doua echipă.

Cele două centre de vaccinare au fost amenajate la Clubul Pensionarilor din Strada Călărași, bloc 9, parter și la Sala de Sport din Zona Monumentului Aviației cunoscută și sub numele de “Zona Avion”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*