FOTO Un autotren încărcat cu alimente s-a răsturnat pe DN 2A în apropiere de Giurgeni și blochează o bandă de circulație

Autotren răsturnat pe DN 2A. FOTO DRDP Constanța

În seara zilei de 31 martie, în jurul orei 19.30, pe drumul național DN 2A, km 106, potrivit reprezentanților DRDP Constanța, între intersecția DN 2A – DN 3B Chirana și localitatea Giurgeni s-a răsturnat un autotren, blocând circulația rutieră pe un sens.

Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime. În dimineața de 1 aprilie la fața locului a ajuns o altă mașină pentru a prelua încărcătura, iar apoi, cu ajutorul unei macarale de mare tonaj, autotrenul va fi repus pe roți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*