Nicolae Dugală, directorul Spitalului Municipal „Anghel Saligny“ din Fetești a fost găsit incompatibil de către ANI

Spitalul Municipal Fetești „Anghel Saligny“. FOTO Google maps/Emil Bănică

Agenția Națională de Integritate a comunicat faptul că a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 7 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010. Printre aceștia se numără și Nicolae Dugală, directorul Spitalului Municipal „Anghel Saligny“ din Fetești.

Potrivit reprezentanților ANI, managerul unității sanitare, „în perioada 07 iunie 2016 – 24 septembrie 2019 a exercitat și deținut funcția de manager al Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetești simultan cu următoarele calități:

  • calitatea de administrator în cadrul unei societăți comerciale (07 iunie 2016 – 06 iunie 2019);â
  • calitatea de expert contabil în cadrul cabinetului individual expert contabil (07 iunie 2016 – 24 septembrie 2019).
    Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. a) și lit. g) din Legea nr. 95/2006“

 

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. DUGALĂ NICOLAE nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare“ se arată într-un comunicat al Agenției Naționale de Integritate.

Contactat telefonic de jurnaliștii Ialomița News, managerul Spitalului Municipal „Anghel Saligny“, Nicolae Dugală a declarat că nu are nimic de comentat pe marginea acestui subiect, motivând că încă nu a primit nimic oficial de la ANI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*