Nicolae Dugală, directorul Spitalului Municipal „Anghel Saligny“ din Fetești a fost găsit incompatibil de către ANI

Spitalul Municipal Fetești „Anghel Saligny“. FOTO Google maps/Emil Bănică

Agenția Națională de Integritate a comunicat faptul că a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 7 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010. Printre aceștia se numără și Nicolae Dugală, directorul Spitalului Municipal „Anghel Saligny“ din Fetești.

Potrivit reprezentanților ANI, managerul unității sanitare, „în perioada 07 iunie 2016 – 24 septembrie 2019 a exercitat și deținut funcția de manager al Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetești simultan cu următoarele calități:

  • calitatea de administrator în cadrul unei societăți comerciale (07 iunie 2016 – 06 iunie 2019);â
  • calitatea de expert contabil în cadrul cabinetului individual expert contabil (07 iunie 2016 – 24 septembrie 2019).
    Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. a) și lit. g) din Legea nr. 95/2006“

 

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. DUGALĂ NICOLAE nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare“ se arată într-un comunicat al Agenției Naționale de Integritate.

Contactat telefonic de jurnaliștii Ialomița News, managerul Spitalului Municipal „Anghel Saligny“, Nicolae Dugală a declarat că nu are nimic de comentat pe marginea acestui subiect, motivând că încă nu a primit nimic oficial de la ANI.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*