Un adolescent de 16 ani a furat bunuri dintr-un apartament din Urziceni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni au reținut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 16 ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 01 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut  pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 16 ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

”În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a rezultat faptul că în noaptea de 30 iunie a.c., acesta ar fi pătruns în interiorul unui apartament din municipiul Urziceni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Astfel, la data de 01 iulie, tânărul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului” – IPJ Ialomița.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*