Biciclist aflat în stare de ebrietate, rănit într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Borănești

Biciclist aflat în stare de ebrietate, rănit într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Borănești. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unui bărbat, s-a produs vineri, 25 februarie, în jurul orei 16.00, pe raza comunei Borănești.

Potrivit IPJ Ialomița, din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din județul Ilfov conducea un autoturism pe DJ 201, ar fi acroșat un biciclist în vârstă de 53 de ani, din comuna Borănești. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

În urma testărilor cu aparatul Drager rezultatul în cazul șoferului a fost de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar în cazul biciclistului a fost de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*