Trei răniți în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Movila și Fetești

Trei răniți în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Movila și Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Trei persoane au fost rănite, în dimineața zilei de sâmbătă, 3 iulie, în urma unui accident de circulație ce a avut loc pe DJ 212, în apropierea localității Movila, ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în jurul orei 08.30, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs între Movila și Fetești, în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Fetești. În urma accidentului au rezultat trei victime, din care una încarcerată.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru descarcerarea victimei, ulterior fiind predată echipajului SAJ pentru acordarea primului ajutor medical. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Fetești. Celelalte două victime au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției și transportate și ele la Spitalul Municipal Fetești”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Trei răniți în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Movila și Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Unul dintre conducătorii auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cel de-al doilea șofer nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*