Acțiunile polițiștilor ialomițeni de verificare a respectării măsurilor de protecție, continuă

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție. FOTO arhiva IPJ Ialomița

Pe parcursul zilei de ieri, 23 decembrie, au continuat acțiunile pentru de verificare a respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub autoritatea Instituției Prefectului Ialomița, au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost efectuate verificări la 14 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Ialomița.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 1100 de persoane.

Polițiștii au aplicat 167 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 13.500 de lei în contextul stării de alertă, atât pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, cât și pentru nerespectare interdicțiilor privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunile pe raza județului Ialomița sunt desfășurate permanent pentru verificarea și sancționarea celor care nu respectă normele legale în vigoare impuse în contextul actual.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*