Petrecere privată, întreruptă de polițiștii din Slobozia. Au fost împărțite amenzi de peste 4.000 de lei

Polițiștii din Slobozia s-au sesizat din oficiu, duminică, 11 aprilie, cu privire la faptul că la domiciliul unui bărbat în vârstă de 37 de ani, este în desfășurare o petrecere privată, unde nu sunt respectate normele impuse de autorități, pentru limitarea răspândirii cu SARS-CoV-2.

Potrivit IPJ Ialomița, în acest context, polițiștii, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni s-au deplasat la imobilul respectiv, pentru efectuarea de verificări, fiind identificate 16 persoane participante.

Atât organizatorul cât și persoanele prezente au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare de 4.250 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*