Consiliul Județean Ialomița susține financiar turneul internațional de tenis “Naparis Trophy”

FOTO CJ Ialomița

Consiliul Județean Ialomița și Clubul Sportiv „Satori Art” a organizat, în Sala Europa, conferința de presă care a lansat deschiderea Turneului Internațional de Tenis de Câmp „Naparis Trophy” – 17-24 septembrie 2023.

La eveniment au participat: președintele Consiliului Județean Ialomița – Marian Pavel; președintele Federației Române de Tenis – George Cosac; primarul Municipiului Slobozia – Dragoș Soare; președintele și vicepreședintele Clubului sportiv Satori – Cristi Ursu, respectiv Adi Chițu și Ilie Lemnaru – președintele Clubului Sportiv „Unirea 04” Slobozia.

Recunoscut oficial de către Federația Internațională de Tenis (ITF) și Federația Română de Tenis, Turneul „Naparis Trophy” are premii în valoare de 25.000 de dolari și marchează o nouă eră în lumea tenisului din zonă, creând astfel o pârghie puternică pentru dezvoltarea pasiunii pentru performanță și excelență sportivă.

Proiectul organizat de Clubul Sportiv „Satori Art” este susținut financiar de Consiliul Județean Ialomița prin Programul sportiv de utilitate publică „Promovarea sportului de performanță” sezon competițional 2023-2024 și de sponsorii: ORION, Diami, COMOClinic, AMPA Agri, Premier Com, Agroil Service, Tritipan si Agromas.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*