Trei ialomițeni, cercetați penal pentru trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor

Trei persoane, două femei și un bărbat, din județul Ialomița, au fost arestate preventiv pentru exploatarea sexuală a unei adolescente de 15 ani, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor în formă continuată.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, împreună cu procurori ai Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Ialomița, au efectuat două percheziții, în localitățile Fetești și Bordușani, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor în formă continuată. Astfel, din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi recrutat, adăpostit și transportat în mai multe localități din țară o minoră de 15 ani, cu scopul de a o exploata, prin practicarea prostituției.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, trei telefoane mobile, o țigaretă, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe psihotrope, precum și un laptop.

Două femei, de 23 și 39 de ani, și un bărbat, de 33 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor în formă continuată.

La data de 9 februarie, cele trei persoane au fost prezentate magistraților Tribunalului Ialomița, care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*