Locuitorii din Dridu, Ialomița, au rămas fără apă potabilă la robinete

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Avarie RAJA. FOTO Arhivă

Din cauza unei avarii pe o conductă a RAJA SA, locuitorii comunei ialomițene Dridu nu vor avea, joi, apă potabilă la robinete.

Astfel potrivit RAJA, pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din comuna Dridu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, joi, până la ora 16.00. Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Dridu.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*