Țigări de contrabandă, depistate „în trafic” de polițiștii ialomițeni

Șofer fără permis, reținut după ce a încercat să scape cu fuga. FOTO IPJ Ialomița

Peste 5.000 de țigarete netimbrate, ascunse în podeaua unui autoturism, au fost indisponibilizate de polițiștii ialomițeni în urma unui filtru rutier.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 19 martie, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Slobozia au oprit, pentru control, pe DN21A, la ieșire din municipiul Slobozia spre Drajna, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Călărași.

În urma verificării autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj și în habitaclu, în podeaua mașinii, precum și sub scaune, cartușe de țigări provenite din contrabandă. În total au fost ridicate peste 5000 de țigarete netimbrate, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*