„Cu capul în mâine”, expoziție a Adelinei Laura Cîmpeanu la Centrul Cultural „Ionel Perlea” Slobozia

„Cu capul în mâine”, expoziție a Adelinei Laura Cîmpeanu la Centrul Cultural „Ionel Perlea” Slobozia

Consiliul Județean Ialomița, împreună cu Centrul Cultural „Ionel Perlea” și Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Slobozia organizează expoziția „Cu capul în mâine”, a artistei Adelinei Laura Cîmpeanu.

Expoziția va fi găzduită de Centrul Cultural „Ionel Perlea” Slobozia, iar vernisajul acesteia va avea loc marți, 19 aprilie, de la ora 14.00, la Galeriile Arcadia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*