Tânăr ialomițean, implicat într-un accident rutier mortal petrecut în județul Tulcea

Accident rutier mortal, produs pe DN 22 D, între localitățile Măcin și Cerna. FOTO ISU Tulcea

Un bărbat de 37 de ani, din Măcin, a murit, iar un tânăr de 28 de ani, din județul Ialomița, a fost rănit grav, după ce au fost implicați, vineri la prânz, într-un accident rutier petrecut pe DN 22D, în apropierea localității tulcene Carcaliu.

Potrivit polițiștilor tulceni, în incident au fost implicate un autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din Măcin, pe direcția Cerna – Măcin, și un autocamion care circula din sens opus și care era condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Ialomița.

„În urma accidentului, au rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea conducătorului autocamionului”, au precizat polițiștii tulceni.

Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului s-au deplasat și două echipaje ale ISU Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două echipaje SAJ și elicopterul SMURD Galați.

„Din nefericire, conducătorul autoturismului prezenta semne incompatibile cu viața, iar echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a pronunțat decesul. Cel de al doilea conducător auto a fost preluat și transportat la spital de către elicopterul SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cercetările polițiștilor tulceni continuă în vederea stabilirii cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*