Din cauza unor lucrări la rețeaua electrică, localitatea ialomițeană Dridu – Snagov rămâne marți, 15 iunie, fără apă potabilă

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică va sista, marți – 15 iunie 2021, în intervalul orar 09.00 – 17.00, alimentarea cu energie electrică în localitatea Dridu – Snagov, din județul Ialomița.

Fără curent, stația de pompare ce deservește localitatea Dridu – Snagov nu va putea funcționa, iar abonații deserviți vor rămâne fără apă potabilă în intervalul mai sus menționat.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm consumatorii din localitatea Dridu – Snagov să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*