Grav accident rutier la Sinești. O persoană a murit și alte trei au ajuns la spital. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accident rutier la Sinești. FOTO ISU Ialomița

Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Sinești, iar o persoană a murit și alte trei au ajuns la spital. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pompierii au fost sesizați după ce în Sinești s-a produs un accident în care au fost implicate patru autoturisme.

“Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate următoarele resurse:

ISU Ialomița: 2 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță;

ISU BIF: 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 1 unitate de terapie intensivă mobilă și 4 ambulanțe ale SABIF.

De asemenea, în sprijinul echipajelor medicale a fost solicitat și elicopterul SMURD” – ISU Ialomița.

În evenimentul rutier au fost implicate șase persoane – cinci adulți și un minor. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a decedat, iar celelalte cinci persoane au fost evaluate medicale.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

După evaluarea medicală, trei adulți vor fi transportați la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*