Accident rutier, cu doi adolescenți răniți, petrecut în localitatea ialomițeană Fierbinții de Jos

Accident rutier, cu doi adolescenți răniți, petrecut în localitatea ialomițeană Fierbinții de Jos

Doi adolescenți, unul de 14 ani și unul de 18 ani, au fost răniți într-un accident rutier petrecut, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Fierbinții de Jos.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Ialomița, în urma verificărilor efectuate la fața locului de polițiști ai Serviciului Rutier a reieșit că, în timp ce un tânăr de 18 ani, din județul Ilfov, conducea un autoturism în localitatea Fierbinții de Jos, ar fi părăsit partea carosabilă intrând în impact cu gardul împrejmuitor al unui teren intravilan.

În urma producerii accidentului șoferul a fost rănit și transportat la Spitalul Municipal Urziceni, precum și pasagerul din dreapta, un minor de 14 ani care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu București.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*