Tânăr de 22 de ani din Slobozia, cercetat după ce și-a lovit mama

Sediul IPJ Ialomița. FOTO ILnews.ro

Polițiștii ialomițeni au emis sâmbătă, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui tânăr de 22 de ani, din comuna Stelnica, după ce acesta și-ar fi lovit mama.

La data de 11 aprilie , polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au intervenit la un scandal produs la locuința unei femei de 50 de ani, care ar fi fost lovită de fiul său, aflat sub influența băuturilor alcoolice. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, polițiștii au emis pe numele tânărului de 22 de ani din localitatea Stelnica un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020 și Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*