O garsonieră din Slobozia a luat foc de la o butelie de voiaj defectă

Pompierii au reușit să stingă focul. FOTO ISU Ialomița

O butelie de voiaj stricată a provocat un incendiu într-o garsonieră din municipiul Slobozia. Pompierii au intervenit la timp și au reușit să limiteze pagubele. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

Alarma s-a dat în jurul orei 10.40, pompierii fiind solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit de la o butelie de voiaj, care prezenta emanații de gaz inflamabil. Incendiul s-a produs într – o garsonieră situată la etajul 1 dintr-un imobil cu 4 etaje de pe strada Traian din municipiul Slobozia.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență echipaje de la Detașmentul de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, încadrate cu 12 subofițeri.

Au fost afectate materiale textile și o parte din mobilierul garsonierei, iar casa scării a fost inundată cu fum până la intervenția pompierilor. Aceștia au lichidat în scurt timp incendiul și au aerisit casa scării

S-a stabilit că cel mai probabil cauza de producere a incendiului a fost scurgeri de gaze combustibile de la buteliei de voiaj care s-au aprins odată cu utlizarea ei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*