O garsonieră din Slobozia a luat foc de la o butelie de voiaj defectă

Pompierii au reușit să stingă focul. FOTO ISU Ialomița

O butelie de voiaj stricată a provocat un incendiu într-o garsonieră din municipiul Slobozia. Pompierii au intervenit la timp și au reușit să limiteze pagubele. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

Alarma s-a dat în jurul orei 10.40, pompierii fiind solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit de la o butelie de voiaj, care prezenta emanații de gaz inflamabil. Incendiul s-a produs într – o garsonieră situată la etajul 1 dintr-un imobil cu 4 etaje de pe strada Traian din municipiul Slobozia.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență echipaje de la Detașmentul de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, încadrate cu 12 subofițeri.

Au fost afectate materiale textile și o parte din mobilierul garsonierei, iar casa scării a fost inundată cu fum până la intervenția pompierilor. Aceștia au lichidat în scurt timp incendiul și au aerisit casa scării

S-a stabilit că cel mai probabil cauza de producere a incendiului a fost scurgeri de gaze combustibile de la buteliei de voiaj care s-au aprins odată cu utlizarea ei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*