Tânăr bănuit de furt și tentativă la furt calificat în Urziceni, reținut de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat și reținut un tânăr de 19 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma activităților de investigare și cercetare efectuate, la data de 7 iunie, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, comisă în seara de 4 iunie, când acesta ar fi încercat să sustragă o casă de marcat dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Urziceni.

De asemenea, tânărul este cercetat penal și săvârșirea infracțiunii de furt calificat, acesta fiind bănuit că în noaptea de 13/14 noiembrie 2020 ar fi furat o sumă de bani din casa de marcat a unei societăți comerciale din Urziceni.

În baza probatoriului administrat, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, pe bază de ordonanță, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Ialomița. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*