A fost simplificată procedura pentru ca locuitorii din Slobozia să își plătească online taxele și impozitele locale

Cum să plătești online taxele și impozitele

Administrația Publică Locală Slobozia a  simplicat întregul proces de înregistrare în Sistemul Electronic de Plată a Impozitelor și Taxelor Locale pentru că tot mai multă lume să își poată plăti dările online, fără a fi necesară deplasarea la un ghișeu fizic.

Cetățenii din Slobozia pot completa de acum un singur formular, simlu și intuitiv, în mai puțin de 2 minute pentru a se înrola în sistem, respectiv pentru a-și  plătit și impozitele locale online.

Iată care sunt pașii ce trebuie urmați:

  • Accesează pagina de înrolare în sistem
  • Completează formularul cu datele tale de identificare
  • Atașează o fotografie a cărții de identitate sau a CUI-ului societății și semnează cererea.

Acesta este întregul proces de înrolare. Tot ce trebuie să faci este să îți verifici email-ul în zilele următoare pentru a-ți revendica parola de acces în sistem.

Întreg procesul de înrolare, autentificare și plată a taxelor și impozitelor este criptat și securizat. Referitor la securitatea plăților, majoritatea cardurilor de debit sau credit vin cu opțiunea 3D Secure, ceea ce înseamnă că fără a confirma o tranzacți, folosind telefonul mobil sau un Token, aceasta nu va avea loc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*