Trei adulți și doi copii, implicați într-un accident rutier produs pe raza comunei ialomițene Coșereni

Accident rutier produs pe raza comunei Coșereni. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină miercuri, 4 august, la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, la locul intervenției a venit în sprijin și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Urziceni.

„În evenimentul rutier au fost implicați trei adulți și doi copii, toți conștienți, care au fost monitorizați de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, o persoană adultă și cei doi copii au fost preluați și transportați de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare. Ceilalți doi adulți, după monitorizare, au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*