Percheziții și rețineri într-un amplu dosar penal de proxenetism

Percheziții și rețineri într-un amplu dosar penal de proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Ialomița și IPJ Neamț au pus în aplicare joi, 6 iulie, o serie de acțiuni de amploare în lupta împotriva proxenetismului. În cadrul acestor operațiuni, au fost efectuate șase percheziții domiciliare, patru în județul Ialomița și două în județul Neamț, în legătură cu un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Conform IPJ Ialomița, anchetatorii au descoperit că suspecții ar fi forțat două tinere, în vârstă de 27 și respectiv 31 de ani, să se prostitueze pe teritoriul României, Germaniei și Angliei, obținând în schimb beneficii financiare substanțiale.

În urma perchezițiilor efectuate, poliția a confiscat suma de 14.600 de lei și 370 de euro, precum și mai multe înscrisuri relevante pentru anchetă.

De asemenea, un bărbat din comuna Borănești a fost adusă la sediul Poliției Municipiului Urziceni pentru audieri. Pe baza probatoriului adunat, individul, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și transferat în arestul IPJ Ialomița. Acesta va fi prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Urziceni, cu propunerea de a fi plasat în arest preventiv, pentru a răspunde în fața legii pentru acuzațiile de proxenetism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*