Sportivii secției de KEMPO de la CSM Unirea Slobozia au participat la un eveniment de Ziua Copilului, la București

Sportivii secției de KEMPO. FOTO CSM Unirea Slobozia

Sportivii secției de KEMPO de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia au răspuns invitației Federației Române de Kempo și, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, au participat la evenimentul organizat cu acest prilej la Stadionul “Arcul de Triumf” și la Parlamentul României.

„A fost o sărbătoare plină de veselie și bucurie, în care copiii au făcut sport și s-au simțit minunat” – CSM Unirea Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*