Mai multe zone din localitățile ialomițene Stelnica și Amara rămân fără energie electrică pe 10 octombrie

Rețeaua de electricitate din Ialomița. FOTO Enel
Rețeaua de electricitate din Ialomița. FOTO Enel

E-distribuție anunță care sunt zonele din județul Ialomița afectate de reparații la rețeaua de energie electrică.

Astfel, marți, 10 octombrie 2023, este rândul ialomițenilor din Stelnica și Amara să se întoarcă în timp.

Între orele 8.30 și 16.30 nu va fi curent electric în zona Balta Ialomiței din localitatea Stelnica. Totodată, este programată o întrerupere în localitatea Amara, în incinta fostului CAP Amara, dar și la sediul societăților DMS Management SRL și Comtrans Oil SRL. Aceste zone vor avea parte de energie electrică abia după ora 17.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*