Spectacol de operă, sâmbătă, în Piața Revoluției din Slobozia

Spectacol de operă, sâmbătă, în Piața Revoluției din Slobozia. FOTO Facebook oficial Teatrul Național de Operă şi Balet "Oleg Danovsky" Constanța

Locuitorii municipiului Slobozia sunt invitați sâmbăta, 18 septembrie, la „Balul operei în regatul toamnei”, un eveniment deosebit organizat, începând cu ora 19.00, în Piața Revoluției.

Potrivit Primăriei Slobozia, Teatrul Național de Operă şi Balet “Oleg Danovsky” Constanța va susține un spectacol de excepție cu pagini celebre din opere, operete internaționale şi româneşti.

Accesul publicului este liber, iar intrarea în spațiul delimitat se realizează pe baza certificatului care atestă vaccinarea, dovada testului PCR negativ sau dovada trecerii prin boală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*