Spectacol de operă, sâmbătă, în Piața Revoluției din Slobozia

Spectacol de operă, sâmbătă, în Piața Revoluției din Slobozia. FOTO Facebook oficial Teatrul Național de Operă şi Balet "Oleg Danovsky" Constanța

Locuitorii municipiului Slobozia sunt invitați sâmbăta, 18 septembrie, la „Balul operei în regatul toamnei”, un eveniment deosebit organizat, începând cu ora 19.00, în Piața Revoluției.

Potrivit Primăriei Slobozia, Teatrul Național de Operă şi Balet “Oleg Danovsky” Constanța va susține un spectacol de excepție cu pagini celebre din opere, operete internaționale şi româneşti.

Accesul publicului este liber, iar intrarea în spațiul delimitat se realizează pe baza certificatului care atestă vaccinarea, dovada testului PCR negativ sau dovada trecerii prin boală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*