Șofer de ambulanță, prins băut la volanul autospecialei de polițiștii ialomițeni

Șofer de ambulanță, prins băut la volanul autospecialei de polițiștii ialomițeni. FOTO IPJ Ialomița

Șoferul unei ambulanțe de la un serviciu privat a rămas fără permis de conducere și a primit o amendă de 1.305 lei, după ce a fost prins băut la volanul autospecialei de polițiștii ialomițeni.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, noaptea trecută, pe raza municipiului Slobozia, o ambulanță de transport pacienți ce se deplasa de la Unitatea de Primiri Urgențe din Slobozia, cu un pacient, la domiciliul acestuia din comuna Bucu.

Șoferul ambulanței, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bucu, a fost testat cu aparatul Drager, ce a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor OUG 195/2002, cu amendă în cuantum de 1305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*