Șofer cu permis de conducere falsificat, depistat de polițiștii ialomițeni

FOTO IPJ Ialomița

Un șofer cu permis de conducere falsificat a fost depistat de polițiștii ialomițeni.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 16 decembrie, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, au oprit în cadrul unui filtru rutier un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Borănești.

“În urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul a prezentat polițiștilor un document similar permiselor de conducere emise de autoritățile din Ucraina, existând suspiciuni că acesta ar fi fals întrucât nu avea toate elementele de siguranță. Totodată, s-a procedat la verificarea în bazele de date auto ale Poliției Române, reieșind faptul că bărbatul nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a anunțat IPJ Ialomița.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „uzul de fals”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*