VIDEO Lucrările de la noul ambulatoriu din cadrul Spitalului Municipal Fetești, în linie dreaptă

Lucrările de la noul ambulatoriu din cadrul Spitalului Municipal Fetești, în linie dreaptă

Lucrările de la noul ambulatoriu din cadrul Spitalului Municipal “Anghel Saligny” Fetești au intrat în linie dreaptă. Inițial termenul de finalizare a fost stabilit pentru luna ianuarie dar, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții firmei de construcții, a fost prelungit până la sfârșitul lui martie.

Potrivit Primăriei Fetești, la exterior mai sunt de realizat opt șanțuri pentru rețeaua de canalizare, din cele 21 câte sunt în total, precum și trotuarul din jurul clădirii.

„Sperăm ca vremea să fie favorabilă astfel încât aceste lucrări să se deruleze în bune condiții”, spun reprezentanții instituției.

La interior mai sunt în lucru finisajele la instalația electrică, montarea ușilor și a chiuvetelor, zugrăvirea pereților cu vopsea lavabilă antibacteriană, precum și montarea covorului PVC în zona demisolului.

În următoarea perioadă reprezentanții ISCIR vor face probele liftului, urmând să elibereze autorizația de funcționare.

Amintim că noua policlinică va avea 19 cabinete și două laboratoare dotate cu aparatură de ultimă generație. Lucrările au început în noiembrie 2019, proiectul fiind susținut cu fonduri europene nerambursabile  în valoare de 7,4 milioane de lei și cu fonduri de la bugetul național în valoare aproximativă de trei milioane de lei, la care se adaugă contribuția proprie a UAT Fetești de 200.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*