Pompierii ialomițeni intervin pentru înlăturarea efectelor Codului Portocaliu de furtună. Mai mulți copaci au căzut pe carosabil

Copac căzut în județul Ialomița. FOTO ISU Ialomița
Copac căzut în județul Ialomița. FOTO ISU Ialomița

Codul Portocaliu anunțat de meteorologi nu s-a lăsat așteptat în județul Ialomița. Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost solicitate să intervină în mai multe zone pentru degajarea copacilor căzuți.

Prima intevenție a avut loc la Fetești, acolo unde un copac a căzut peste un autoturism aflat într-o parcare. Din fericire, nu au existat victime.

La scurt timp, un alt pom a căzut pe o stradă din Slobozia. Un al treilea caz a fost semnalat la ieșire din municipiul reședință de județ, pe drumul către Amara. Pompierii militari rămân la datorie pentru limitarea și înlăturarea efectelor negative generate de vremea rea.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod portocaliu, valabilă în perioada 18 noiembrie, ora 18.00 – 19 noiembrie, ora 10.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*