Slobozia este gazda celei de-a XI-a ediție a Târgului Apicol

Târgul Apicol Slobozia

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia S.R.L., în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, a anunță că în perioada 28 februarie – 1 martie, se va desfășura a XI-a ediție a Târgului Apicol de la Slobozia, în incinta Stadionului Municipal ” 1 Mai”.

La târg și-au anunțat participarea un număr de 27 societăți comerciale cu profil apicol din diferite județe, printre care Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, București, Buzău, Constanța, Iași, Sibiu și Vaslui, ce vor expune spre vânzare o gamă largă de echipamente, utilaje, materiale apicole, dar şi miere, polen, propolis şi alte produse de foarte bună calitate.

De asemenea, vor fi prezenți producători din Brașov, București, Buzău și Vrancea care vor comercializa produse tradiționale din carne de porc, brânzeturi, prăjituri de casă și kurtos kalacs. Pe tot parcursul desfășurării târgului, va funcționa o terasă unde se vor servi preparate la grătar.

Pentru informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon: 0735/309.947 și 0799/111.296 sau să cereți detalii la adresa de email: spaa@municipiulslobozia.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*