Scuterist mort într-un accident rutier pe DN2A, la ieșire din Țăndărei

Accident rutier pe DN2A, la ieșire din Țăndărei, intersecția cu Mihail Kogălniceanu. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat de 64 de ani a murit, vineri dimineață, într-un accident de circulație petrecut pe DN 2A, la ieșire din Țăndărei, după ce scuterul pe care se afla a fost acroșat de un autoturism.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din verificările efectuate la fața locului a reieșit că, în timp ce o tânără de 22 de ani, din județul Harghita, conducea un autoturism pe DN2A, din direcția Țăndărei către Giurgeni, a intrat în impact cu un moped care avea același sens de deplasare și se încadrase pentru a efectua viraj la stânga pe DJ 212, către comuna Mihail Kogălniceanu.

La locul accidentului au fost solicitați să intervină și salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, iar la fașa locului s-au deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două echipaje ale SAJ Ialomița și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

„Din eveniment a rezultat o singură victimă, care conducea scuterul, un bărbat cu vârsta de aproximativ 65 de ani. Din nefericire acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Accident rutier pe DN2A, la ieșire din Țăndărei, intersecția cu Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*