Scafandrii ISU „Dobrogea”, chemați în ajutor la acțiunea de căutare a bărbatului dat dispărut în apele Dunării

Scafandrii ISU „Dobrogea”, chemați în ajutor la acțiunea de căutare a bărbatului dat dispărut în apele Dunării. FOTO arhiva ISU Ialomița

Joi dimineață au fost reluate, pentru a trei zi consecutiv, căutările pentru bărbatul ce a fost dat dispărut, încă de luni, după ce s-a răsturnat cu barca în timp ce se afla pe brațul Borcea al Dunării.

„Intervine Stația de pompieri Fetești, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o barcă”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

De asemenea, potrivit surselor citate, în sprijinul salvatorilor ialomițeni, la intervenția de căutare a persoanei posibil înecată, se va deplasa și un echipaj de scafandrii de la ISU Constanța.

Luni seară, în jurul orei 20.30, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât, pe brațul Borcea, la km naval 20, pe raza localității Făcăeni, se răsturnase o barcă în care se aflau doi bărbați, cu vârste de aproximativ 38, respectiv 50 de ani. Unul dintre bărbați a fost salvat și scos la mal de o barcă de pescari, iar celălalt a fost dat dispărut, posibil înecat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*