Salonul de toamnă al UAP Ialomița, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia

Centrul Cultural "Ionel Perlea" din Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Centrul Cultural "Ionel Perlea" din Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Slobozia, organizează joi, 3 noiembrie, de la ora 14.00, la Galeriile „Arcadia” de la Centrul Cultural „Ionel Perlea” din Slobozia, vernisajul expoziției „Salonul de toamnă 2022”.

Salonul îți propune să marcheze, și de această dată, nu numai cronologic, dar și cromatic, trecerea anotimpurilor, imprimată în memoria noastră.

Reunirea artiștilor în acest salon de toamnă, cu siguranță, aduce o pată de culoare în viața culturală a Bărăganului ialomițean, acest demers fiind susținut de Consiliul Județean Ialomița prin Proiectul „Arta plastică pentru Ialomița”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*