Femeie rănită ușor într-un accident rutier petrecut în Slobozia

Femeie rănită ușor într-un accident rutier petrecut în Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină, luni seară, în jurul orei 21.30, la un accident rutier produs în municipiul Slobozia, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanța SAJ Ialomița – substația Slobozia.

„Din evenimentul rutier a rezultat o victimă de sex feminin, care a fost evaluată de echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*