FOTO Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel: “Investim în sistemul de învățământ din județul nostru – 65 de școli vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale”

Marian Pavel, președintele CJ Ialomița. FOTO CJ Ialomița

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a anunțat că sunt făcute investiții în sistemul de învățământ din județ, iar 65 de școli vor fi dotat cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

În cadrul unei conferințe de presă, Marian Pavel a semnat astăzi contractele pentru achiziția echipamentelor școlare, proiect inițiat și implementat de Consiliul Județean Ialomița în parteneriat cu 50 de UAT-uri din județ, ce este finanțat din PNRR și are o valoare totală de aproximativ 47 de milioane de lei fără TVA.

La nivelul județului Ialomița se vor dota: 738 săli de clasă cu echipamente digitale; 39 laboratoare de informatică; 9 laboratoare de informatică pentru preșcolari; 42 de laboratoare științe dotate cu mobilier specific; 44 de laboratoare de științe dotate cu echipament digital; 4 ateliere de practică IPT dotate cu echipamente de specialitate; 752 săli de clasă dotate cu mobilier specific; 87 cabinete școlare/cabinete de asistență pedagogică/săli de sport, dotate cu mobilier specific.

“Suntem siguri că îmbunătățirea infrastructurii educaționale va avea un impact pozitiv asupra întregii comunități, creând, astfel, un mediu propice dezvoltării și succesului elevilor.

Prin acest proiect investim în viitorul educației și contribuim la formarea unei generații pregătite să facă față provocărilor viitoare”, a declarat Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*